Löpning Lopp

Träningstankar

Mina tankar upptas just nu mest av träning. Eller löpning då. Det är nästan lite störande. När jag inte tränar så funderar jag på hur jag ska lägga upp nästa träningspass. När jag måste ta en vilodag är jag irriterad över det och funderar på hur passet därpå ska bli bättre än passet dessförinnan. Jag både älskar och hatar detta. Jag är livrädd för att de här tankarna ska försvinna, att jag ska tappa flytet igen. Därför känner jag att jag nog måste anmäla mig till något lopp snart, så jag har någonting jag verkligen måste träna för.

Jag är sugen på Midnattsloppet i Göteborg den 24 augusti, men det är inte lång tid kvar och jag är långt ifrån redo att springa en mil…
Men fan alltså, om man springer åtminstone varannan dag borde man väl kunna fixa det?
Åh.

Nu är det snart dags att dra på sig löparskorna och bege sig ut i skogen! Idag skall intensiteten ökas!

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: