Löpning Lopp

Utmaning

Jag blev så peppad då jag märkte att jag kan springa så mycket längre nu än för några veckor sedan, så jag gjorde någonting helt vansinnigt. Jag anmälde mig till Midnattsloppet. 10 km den 24 augusti. Det är långt och det är inte lång tid kvar att träna. Men det sägs ju att det är bra med mål. Detta känns just nu som en jätteutmaning för mig, men det är klart att jag ska fixa det.

IMG_7283

Dagen därpå levde peppen vidare och det blev 10,74 km motion. Först långrpomenad med mamma och så avslutade jag med en kortare löprunda, och hade t.o.m. kraft att spurta i de sista uppförsbackarna! Blev en vilodag idag (eller egentligen igår…), mina ben är så tunga och jag har rätt ont i vader och baksida lår. Men imorgon är det nya tag igen. Ska jag lyckas springa en mil om 39 dagar har jag inte råd med särskilt många vilodagar känner jag.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: