Allt och inget Lopp

En vecka in i det nya livet!

Jag har alltid trott att Friskisjympa varit för typ gamla damer som inte har någon kondition.

HAHAHAHAHAHA.

Kände mig rätt kaxig när jag gick in på ett ”jympa medel”-pass. Kände mig inte så kaxig tio minuter senare då svetten RANN (!) och jag insåg att det var 50 minuter kvar. Vilken jävla genomkörare det blev. Två dagar senare har jag fortfarande enorm träningsvärk. Var inte riktigt beredd på detta! Märkte också ganska tydligt att jag bara fokuserat på konditionen den senaste tiden, herregud så svag jag är.

Och nu är det bara 6 dagar kvar till Midnattsloppet. Självklart har jag dragit på mig ny överbelastningsskada, denna gång i knät, lagom till detta. Jag är verkligen inte duktig på att träna lagom. Så denna vecka blir det lugnt. Ingen löpning och ingen jympa. Åker nog till gymmet och kör cykel/crosstrainer några pass i veckan, men jag måste verkligen försöka att inte belasta knät i princip någonting alls. Känns surt, hade gärna farit ut och sprungit, men jag får spara mig till lördag… Är ju inställd på loppet nu, så det måste bara gå!

IMG_7885

Tänker inte nämna vikt eller liknande här i bloggen egentligen, för det är ju inte det viktigaste med träningen… Men, kan ju säga att semesterkilona rasar bort i takt med att jag rör på mig och äter nyttigt. Jag är rätt förvånad, måste jag säga! Har ju trots allt bara levt det ”nya” livet i en vecka…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saras Träningblogg
    26 augusti, 2013 at 10:13

    hahah, ELLER HUR!!! Friskis Jympa är grymt bra! Så mycket bättre träning än va man tror! 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: