Löpning

Hoppet lever! Fast ändå inte. Fast ändå lite.

I samma stund som jag bestämde att jag inte skulle springa Midnattsloppet började knät kännas lite bättre. Märkligt det där. Det är som när man har tandvärk, så fort man ringer tandläkaren går det över!

Så jag fick upp hoppet igen. Så igår kväll fick jag något ryck och tänkte att jag skulle ta en kort löprunda för att känna på knät lite. Slet och kämpade mig genom 2 km. Herrejävlar vad ont det gjorde i knät. Imorse fick jag ont när jag sprang till bussen. Men otroligt nog så har jag inte ont längre. Men skulle jag springa skulle det antagligen kännas. Det är svårt detta! De flesta råder mig till att inte springa på lördag, men jag är så vansinnigt sugen så jag känner nästan att jag skulle kunna pressa mig en mil ändå… Fast jag vet att det vore dumt. Ah. Jag får se. Jag har i alla fall gett mig själv träningsförbud fram till lördag, och så får vi väl se hur det känns då.

Men trots den korta distansen och det onda onda knät så älskade jag att vara ute och jogga lite…

IMG_7940

 

IMG_7945

Kvällslöpning på kyrkogården… Modigt! 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: