Löpning

5 km under 30!

Funderade ett bra tag på att ta en vilodag idag, men bestämde att det får bli imorgon istället… Och det gjorde jag rätt i! Ett av alla tusentals mål jag har med löpningen uppnåddes nämligen idag. 5,4 km på 30:35 min innebar att mitt mål 5 km på 30 minuter är avklarat! Ja jösses så nöjd jag blev.

Har dessutom letat mig till Skatås idag. Det visade sig att det inte alls var särskilt långt ifrån mitt hem, så där kommer jag nog köra många löprundor i framtiden.

IMG_8171

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia
  31 augusti, 2013 at 18:04

  Vad himla duktig du är, är sjukt imponerad! Grattis till uppnått mål!

  • Reply
   Ida
   1 september, 2013 at 10:45

   Tack!! Det var riktigt härligt. Nu ska jag bara komma på ett nytt mål som jag snaaart kan nå, för det där med mål var ju roligt att uppnå 😀

 • Reply
  Saras träningsblogg
  1 september, 2013 at 20:49

  Grymt jobbat 🙂 skatås är toppen

  • Reply
   Ida
   2 september, 2013 at 17:19

   Tack! Ja, Skatås var inte dumt (förutom att jag lyckades springa vilse där också, men det är en annan historia…)

 • Reply
  Mitt stoltaste ögonblick |
  5 juni, 2015 at 06:01

  […] eller när jag klarade av att springa 3 km för första gången, när jag lyckades springa 5 km under 30 min, när jag sprang mitt första Midnattslopp osv, men det finns bara ett jag kan plocka ut som mitt […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: