Allt och inget

Aj.

Måste bara blogga lite om Friskis och Svettis känner jag.

Köpte nyligen träningskort där för att kunna komplettera löpträningen med annat. Vet ju att det kommer bli trögare att ta sig ut och springa när det härliga Göteborgsregnet återvänder… Så Friskis fick det bli! Har inte riktigt vågat mig in i gymmet ännu, så kör mest pass. Jobbigt när man måste vänta in pass, men oftast kul när man väl är där.

Hursomhelst.

Har varit på gympa några gånger. Bas: Enkelt och tråkigt. Medel: Svettigt en gång, lamt en annan. Igår var jag riktigt kaxig och tänkte att ”eftersom jag måste steppa upp träningen nu så kör jag ett intensivgympapass.” Sagt och gjort. Kan ju säga så här: Idag kan jag inte lyfta armarna ovanför axelhöjd. Den som tror att Friskisgympa är lätt har inte varit på Friskisgympa.

Så idag blev det vilodag för mig. Passande eftersom tisdagar är en jättelång arbetsdag. Och morgondagens träning blir antagligen inte lika svettig som intensivgympan, men någonting som jag längtat efter sedan kursavslutningen i maj, nämligen FLAMENCO! Har inte världens bästa taktkänsla alla gånger, så det är rätt svårt. Men vansinnigt kul! Olé! (Hoppas bara att träningsvärken släppt till imorgon, så jag kan röra armarna lite: ändå en viktig del i flamenco…)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  10 september, 2013 at 22:03

  Grymt bra träning!! Men du!! Ut i gymmet med dig!! Ångrar inte en sekund att jag tagit steget ut dit! Boka en gymintroduktion så kommer det kännas mycket lättare 😀

  • Reply
   idaaspens
   12 september, 2013 at 21:40

   Nej, du har rätt. Jag MÅSTE verkligen. Ska. Snaaart… 🙂

 • Reply
  Louise
  12 september, 2013 at 07:05

  Jag gör VARJE år samma rookie-misstag och ha lite övertro på min kapacitet! :0) men rätt gött med träningsvärk ändå, tycker jag… :0)

  • Reply
   idaaspens
   12 september, 2013 at 21:41

   Haha, ja jag håller med. Lite träningsvärk kan vara skönt ibland 🙂

 • Reply
  Cissi
  14 september, 2013 at 10:29

  Älskar friskis och är så sur för att de inte fixat någon ersättningslokal här ute hos mig när de var tvungen att flytta pga nya bostäder som skulle byggas! Vet ju med mig att jag inte tar mig in till stan för att träna. Så nu har jag kort på Puls & Träning i väntan på att Friskis kommer tillbaka. Mitt favoritpass hos Friskis är Skivstång! Så jäkla bra träning! Åh så kan man anpassa vikterna efter ens egen förmåga! Älskar Friskis & Svettis!

  • Reply
   idaaspens
   15 september, 2013 at 20:41

   Åh så surt att det försvann då!
   Jag börjar gilla Friskis mer och mer jag också, finns oftast något bra pass att köra! Har inte testat Skivstång ännu, men det måste jag definitivt göra snart… Har tänkt på det några gånger och nu när du tipsar om det också så känner jag att det nog är ett måste!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: