Löpning

Redo för kylan!

Sagt och gjort. Åkte till stan igår och gearade upp för höstlöpningen. Det ska inte finnas några ursäkter i stil med ”det är för kallt ute.” Blir det sånt kommer jag aldrig att fixa en halvmara i vår. Blir det olidligt kallt får jag väl springa på löpband, men hoppas på att kunna springa utomhus ett bra tag till. Löpband just ain’t the same…

IMG_8578

Efter en rätt dålig träningsvecka tog jag mig ut på en löprunda igår. Tänkte att det fick bli en kort runda och nu kan jag med glädje rapportera att en kort runda för mig tydligen är över 5 km. Det hade jag inte kunnat tro för ett par månader sedan då en låååång runda för mig var runt 3 km… Det går med andra ord framåt! Grymt nöjd också med att de första 5 km oftast går på under 30 minuter. Ibland undrar jag om min Garmin skämtar med mig.

IMG_8579

Idag blir nog en lugn och träningsfri dag. Min bror som varit på besök i Göteborg drygt en vecka har sin sista dag här idag, känns sorgligt så får nog passa på att umgås med honom och prioritera bort träningen. Om jag nu inte får världens söndags/bror-ska-åka-hem-ångest ikväll och måste lindra den med en löprunda. Den som lever får se.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia
  29 september, 2013 at 12:03

  Tjusigt! Gillar speciellt mössan. Är det en sån funktions?

  Jag vet att jag tjatar men jag är ju så sjukt imponerad av dej: Fattar inte att du kan vara så jäkla snabb?! En annan är ju superglad över att lyckas hålla ett tempo under 7 liksom 🙂

  • Reply
   idaaspens
   29 september, 2013 at 18:23

   Jag gillar ditt tjat, det peppar mig sjukt mycket 😉

   Ja precis, det är en sån fuktions! Inte riktigt tillräckligt kallt för att använda den ännu, men tror den kan vara bra när den riktiga kylan kommer!

 • Reply
  Löparmössa | Charlotta Sofia springer & trimmar
  29 september, 2013 at 17:15

  […] så såg jag träningsblogga-Idas nya löparmössa och tyckte den var jättefin. En sån skulle jag jättegärna ha! Jag tror det är […]

 • Reply
  Saras Träningblogg
  29 september, 2013 at 19:43

  Ser ju superbra ut 😀

 • Reply
  fridamatsdotter
  1 oktober, 2013 at 12:15

  Snygga kläder och bra jobbat med din ”korta” runda. Det är så kul och peppande när man ser framsteg!

  //Frida
  Matsdotter.shapemeup.se

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: