Allt och inget

Liten kort sammanfattning av läget då.

Gårdagens träning: flamenco. Som vanligt på onsdagar. Det var kul och svettigt. Som vanligt. Bra träning för benen det är! Och för hållningen.

Dagens träning: tyvärr ingen alls eftersom jag hade utvecklingssamtal till sent, och inte kunde förmå mig att hitta någon energi alls när jag väl var hemma. Men efter arbetsdag på ca 13 timmar kan det väl vara okej tänker jag.

Fredag imorgon. Igen! Då blir det cykel till jobbet, och förhoppningsvis något träningspass efter jobbet. Kände av knät lite imorse, men jag hoppas på att kunna jogga lite lätt imorgon. Behöver ju kanske inte ta ut mig totalt, men det vore gött att få starta helgen med lite löpning! Den som lever får se.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Saras Träningblogg
  11 oktober, 2013 at 18:03

  Så skönt att starta helgen med löpning! Hoppas du kunde komma ut på en sväng! 😀

  • Reply
   idaaspens
   12 oktober, 2013 at 11:04

   Tyvärr inte! 🙁
   Måste rycka upp mig på fredagar alltså!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: