Allt och inget

Dansglädje

Ända sedan jag var rätt liten har jag varit fascinerad av flamenco. En sommar på semester i Spanien (jag var 10 tror jag) lade jag alla mina besparingar på en flamencoklänning och sedan stod jag och stampade hos mormor och morfar i deras stuga… Det var tider det.

Förra terminen tog jag tag i saken på riktigt och anmälde mig till en nybörjarkurs i flamenco. Har inte ångrat det en sekund. Eller jo, när det har varit så svårt att jag vill gråta, men med lite övning så går det mesta. Jag trodde ALDRIG att jag skulle få lära mig flamenco på riktigt, så jag blir så himla glad när jag tänker på det. Dessutom är det rätt bra träning, som jag har skrivit förut. Jag rekommenderar verkligen att testa någonting som man inte hade tänkt sig… Det ger så himla mycket att få lära sig någonting nytt så där. Råkar man dessutom bo i en storstad så finns det ju verkligen hur mycket som helst att testa!

Om två månader kommer jag stå på en scen i Göteborg och dansa en flamencokoreografi som kändes omöjlig för en månad sedan, och som efter lite slit faktiskt börjar kännas överkomlig nu. Galet.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  julia
  24 oktober, 2013 at 16:27

  åh va kul 🙂 jag gillar också att dansa! men jag kör annan sorts dans 🙂 bodyjam är favoriten 🙂

  • Reply
   idaaspens
   24 oktober, 2013 at 18:30

   Så kul! Man glömmer liksom bort att det är träning! (Iofs är ju annan träning också kul!)

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: