Allt och inget

Fikabomb!

Måste säga att jag är nöjd med träningsveckan. Nu är den visserligen inte slut än, men ändå! Bara att jag har cyklat till och från jobbet varje dag (även i regn och rusk!) har gett mig 6 mils konditionsträning, bara av att färdas till jobbet alltså. Det är ju som bonusträning! Har även hunnit med lite Friskis och lite löpning och lite plankor.

Idag på jobbet skulle åk 7 visa filmer som de gjort i engelskan, och frågade mig om de kunde få baka lite till det. ”Absolut”, sa jag självklart. När de kom idag och dukade upp till hela klassen kunde jag ju inte direkt tacka nej när de kom med en maffig fikatallrik även till mig. Det var kladdkakor och toscarutor och allt vad det var. Det var supergott, men eftersom jag inte direkt är van vid att äta så mycket socker nu så fick min kropp en liten chock och jag mådde dåligt ett bra tag efter det. Känner mig fortfarande lite sockerhög. Inte konstigt att jag inte fick mycket gjort efter jobbet förr i tiden när jag kunde leva på godis och chips… Inte konstigt att mina kvällar spenderades i soffan framför teven.
Dock! Vilka himla rara elever jag har som bjuder på fika bara så där.

Nu gosar jag ner mig i soffan, kör igång någon film och dricker blåbärsmuffinste (ja, jag faller för reklam). Ingen träning idag, benen får vila efter 6 mil på cykel och gårdagens rätt långa löprunda. Nya tag imorgon!

Trevlig helg!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  25 oktober, 2013 at 17:35

  Jag önskar jag hade ett jobb som funkade att cykla / springa till och från. Och det teet har jag oxå köpt.

  • Reply
   idaaspens
   25 oktober, 2013 at 22:34

   Har ganska lagom långt till jobbet, tar ca 25 min att cykla, en bra start på dagen är det!

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  25 oktober, 2013 at 21:57

  Gött!! Lite fredagsfika är man allt värd efter veckans träning 🙂

  • Reply
   idaaspens
   25 oktober, 2013 at 22:35

   Jo, det är man faktiskt! Funderar på att införa det på någon fredagslektion; att eleverna måste baka något varje vecka 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: