Allt och inget

Hemmagymmet = Yogamattan och kroppen

En sak som jag har blivit lite bättre på denna vecka, eller egentligen mycket bättre på eftersom jag typ aldrig har gjort det förut, är att köra styrkepass hemma. Nästan ingenting för benen dock, men armar, mage, axlar och rygg har fått jobba på rätt bra denna vecka. Det kräver ju inte ens särskilt mycket tid. Bara dra fram yogamattan och köra!
Ikväll var jag skitirriterad på SAS (en enkel resa till Luleå runt jul kostar 3000, helt jävla hutlöst) så jag körde igång OK Go:s dänga ”Get over it” och körde ett argt styrkepass. 25 minuter senare var kroppen trött och glad och ilskan mot SAS ett minne blott. (Tills nu då, varför skulle jag börja skriva om det?)

Snart ska jag nog våga mig på att boka en introduktion till gymmet också, så jag kan utnyttja mitt gymkort lite mer och styrketräna där ibland också. Snart så.

Men nu sova. Imorgon ska det visst regna, men jag tror jag ska satsa på löpning ändå. Efter att ha bott i Göteborg i några år börjar man ju ändå vara rätt van vid regn…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Louise
  26 oktober, 2013 at 07:45

  Duktig du e som kör styrka hemma!!! :0) inspirerande!!

  Ps. Flytta hit till Sthlm, här skiner solen (nästan) jämt… :0)

  • Reply
   idaaspens
   26 oktober, 2013 at 08:42

   hehe, när jag flyttade hit trodde jag att det så kallade ”Göteborgsvädret” var en myt. Men det var det visst inte. 😀

 • Reply
  Cissi
  26 oktober, 2013 at 09:21

  Är det bara SAS som flyger den sträckan? Dyrt! Tycker det är svårt att liksom hålla glöden uppe och komma på övningar för hemma träning. Har försökt mig på att skriva upp vad jag ska göra men jag blir klar så snabbt att det känns som jag ”fuskar”…

  • Reply
   idaaspens
   26 oktober, 2013 at 17:51

   Ja, helt vansinnigt! Norwegian flyger också, men lika dyrt det 🙁
   Lite svårt att komma på övningar är det, det håller jag med om. Gissar att det inte kommer dröja jättelänge innan jag börjar bli less… Men ska försöka att variera så jag håller i det!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: