Löpning

Inomhuslöpning

Skön träning idag!

Cyklade till Friskis för ett jympapass. Det var kul men tyvärr inte så utmattande som jag hade hoppats (får nog satsa på att gå bara på intensivpass i fortsättningen). Så efter passet kände jag att jag ville ta ut mig lite, så jag bestämde mig för att känna på löpsteget på löpbandet. Också som ett experiment för att se om konditionen är kass. Låt mig förklara.

Några av de senaste gångerna jag har varit ute och sprungit har jag känt att konditionen inte är på topp, det har liksom inte känts lika bra som förut. Löpsteget på löpbandet däremot kändes så enormt bra, jag susade fram där jag stod… Jag gissar således att väder och vind betyder en del när man är ute och springer. Herregud vad jag längtar jag till våren nu, jag saknar det där goa vädret och ljuset att springa i. Känner ibland att jag nuförtiden bara stånkar och stönar mig fram och ändå bara tar mig några kilometer. Men på löpbandet däremot, där var det skönt igen. Känns ju gott att veta att konditionen fortfarande är kvar i alla fall, mindre kul att jag börjar inse att det kommer bli kämpigt med utomhuslöpningen framöver…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  1 november, 2013 at 14:28

  Vad märkligt… Jag har också den där sega känslan just nu. Hade tänkt springa 7 km idag men slutade på 3,52. Absolut ingen kraft i benen.. Är det hösten alltså?

  • Reply
   idaaspens
   1 november, 2013 at 16:12

   Jag tycker vi bestämmer att det är hösten!
   Cyklade till affären precis och bara det var trögt för benen… Sjukt irriterande!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: