Allt och inget

Hatkärleken

I regn och rusk cyklade jag till gymmet för att råda bot på träningsångesten. Yes, nu är jag på banan igen! Det blev ett spinningpass idag och jag gick in med inställningen att ge järnet (ibland kan jag ”känna efter” lite för mycket) och det gjorde jag verkligen. Två låtar in rann svetten som nästan aldrig förr. Känner en enorm hatkärlek till spinning, tycker det kan vara rätt tråkigt, men samtidigt är det så vansinnigt skönt. Kroppen får sig en rejäl genomkörare. Sedan råkade jag ogilla musiken som denna instruktör körde med, men jag kämpade mig igenom passet ändå. Får nog testa alla spinningpass och se vem som har bra musik, helt enkelt.

För övrigt så är det bara 189 dagar kvar till Göteborgsvarvet.
Det känns som ingenting.

IMG_9047

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  9 november, 2013 at 23:39

  Musik och instruktör kan vara så viktigt på spinning tycker jag! Ojoj 189 dagar bara 🙂

  • Reply
   idaaspens
   10 november, 2013 at 13:19

   Jätteviktigt!
   Ska köra så jäkla mkt spinning nu de kommande dagarna (veckorna), bara för att hitta rätt instruktör!

 • Reply
  Cissi
  10 november, 2013 at 14:24

  189 är ingenting! Åh så härligt! Åh jag håller med. Musiken är jätte viktig för att orka ta i på rätt sätt. Spelar ingen roll vilket pass man pratar om. Fel musik är förödande för lust och ork!

  • Reply
   idaaspens
   10 november, 2013 at 16:43

   Nej jag vet! 189 är inget! Och idag bara 188 dessutom! Vad sker med tiden!?
   Ja, musiken är verkligen viktig… Tänk om man fick ha med sig egen musik till ett spinningpass t.ex, så bra det skulle kunna bli!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: