Allt och inget

Träningsveckan

Söndag kväll. Då tar vi oss en proteinshake och summerar veckan. (Och med oss menar jag jag.)

IMG_9049

Veckan startade kasst med en skadad fot och löftet om att aldrig springa någon längre stund på löpband någonsin igen. Ja, satan vad ont det gjorde och vad förvånad jag blev när jag ändå kunde dansa flamenco i onsdags och att smärtan sedan var nästan helt borta.

Är också mycket glad över att jag vågat mig på att testa lite spinning igen. Det är ju inte lika roligt som att springa, men nog är det bra träning. Svetten rinner och man är så där härligt trött efteråt. Och tyvärr har jag redan märkt att det blir mindre och mindre löpning ju tråkigare väder och mörkare det blir ute, så några alternativ måste jag ha. Men jag ska trots allt springa en halvmara om 188 dagar, så löpningen måste vara kvar i träningen, så jag måste hitta någon lösning. Åtminstone ta mig ut under helgerna när man kan hinna ut medan det fortfarande är ljust.

Till veckan ska jag fortsätta gå på massa spinning för att hitta den bästa instruktören som finns. Därtill blir det förstås flamenco och så ska jag våga mig på ett nytt pass på Friskis – nämligen Skivstång, det blir spännande.

Summa summarum: träningsveckan startade kasst men avslutades finfint med massa ny motivation.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  CharlottaSofia springer o trimmar
  10 november, 2013 at 21:18

  Jag inser ju att jag verkligen har det lyxigt som kan ge mej ut och springa när jag vill (läs: När det är ljust).
  Kan tänka mej att det är en helt annan grej att ge sej ut i mörkret när man kommer hem trött från jobbet.

  Härligt att du kan komplettera med spinning iaf! Känns som om det borde ge bra löpstyrka.

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  10 november, 2013 at 22:00

  Knepigt med löpband. Får också lite ont av det. Dock tycker jag att detta är bästa tiden på året för löpning! 🙂

 • Reply
  Cissi
  11 november, 2013 at 09:29

  Jag springer ute året runt, ändrar bara rundorna efter vilka gator som är upplysta och bra att springa på när det är mörkt.
  Åh skivstång! Älskar skivstång! Hoppas du ska tycka det är roligt.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: