Löpning

Saturday Run

Så äntligen fick jag till en löprunda igen. Så himla skönt.

Tog min vanliga runda, men kände mig kaxig och bestämde mig för att springa den åt andra hållet. Det innebär att man avslutar rundan med ca 2,5 km uppför. Kändes som en mindre bra idé när de där sista 2,5 km var på ingång. Men jag lyckades med mitt eviga mål att springa de första 5 km under 30 minuter, och därefter var det bara att slita den sista tröga kilometern.

IMG_0075Sprang förbi Liseberg och där hade folk börjat fira jul…

IMG_0090

Kan ju säga att det kändes att jag inte sprungit på ett tag. Tyvärr fick jag känning i foten också som bråkade häromveckan, så får ligga lågt ett par dagar igen. Men har ju lärt mig att gilla spinning, så jag får varva med det. Hoppas på att jag inte är lika trött och utmattad veckan som kommer, så kanske jag lyckas få till några träningspass. För jag gillar det ju så himla mycket alltså! Känner att jag mår så bra nu när jag fått anstränga kroppen lite, och inte bara huvudet.

IMG_0086

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  16 november, 2013 at 21:52

  Bra gjort hörru 🙂

  • Reply
   idaaspens
   17 november, 2013 at 10:54

   Ett tappert försök om inte annat! 😀

 • Reply
  julia
  17 november, 2013 at 11:13

  bra jobbat du 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: