Löpning

Fredagsmedicin

13 december, 2013

En tung dag rent känslomässigt, vad passar då bättre än att ta sig i kragen vid hemkomst och ta sig ut på en löprunda innan helgen tar vid? Ingenting. Löpning är helt klart den bästa medicinen för ett trött huvud. En kort runda på 3,67 km och nu mår jag lite bättre.

IMG_0419

Har nu insett att det där att inte vilja springa i mörker, det är ju bara någonting jag får ignorera. Jag måste springa i mörker, annars skulle jag aldrig hinna. Det har ändå känts helt okej de senaste gångerna, gäller väl bara att springa där det är upplyst och där människor ändå rör sig. Funderar dock lite på om man borde ha någon slags reflexväst, ibland får jag för mig att bilar och liknande inte ser mig så bra.

I helgen måste jag bli klar med betygsättningen och det betyder alltså att jag måste jobba som en dåre hela helgen. Men sedan är det jul, tack och lov!

 

 

2 Comments

  • Reply Rund är också en form! 14 december, 2013 at 17:57

    Upplyst, vad är det? 😉
    // * Hälsar hon som bor på landet (och tvingar ut sig i kolsvart mörker) Haha! 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: