Allt och inget

Julträningen

Näpp. Fortfarande förkyld så ingen ny träning att rapportera om.
Däremot tänkte jag ta en rant om jul och träning. Håll i er.

På lördag åker jag upp till mitt älskade Luleå för syskonbarnskramar och familjemys och tre härliga veckors jullov. Det kommer att bli underbart. Men vad jag är orolig samtidigt. Har haft den här oron ett tag, ett överdrivet långt tag till och med. Vad kommer hända med träningen? Jag vet hur jag blir under sådana här ledigheter. Det är alldeles för mycket onyttigheter i form av mat och dryck, alldeles för mycket slappande i soffan… Det kan väl i och för vara helt okej ett par veckor om året kan man tycka, men vad jag hoppas att jag kan finna lite träningslust också.

Kommer att packa med mig träningskläderna i alla fall och hoppas på att ta mig ut på några löprundor. Och då kommer nästa oro, vad kommer det vara för väder? Kommer jag behöva räkna med -15 och hur i hela friden ska jag klä mig då?

Aja, små problem egentligen, men ändå.
Måste komma igång ordentligt med Göteborgsvarvetträningen, bara fem månader kvar!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: