Allt och inget

Juleå

IMG_0477

Efter en lång tågresa befinner jag mig nu i Luleå. Så himla gott det är. Och tack och lov så kom det lite snö igår, så jag fick lite vinter på riktigt!

IMG_0488

Nu har jag bestämt att hur det än ligger till med förkylningen imorgon så SKA jag ut och springa. Orkar inte med detta längre. Så imorgon bitti är det jag som åker till stan och köper ett underställ, och sedan testar på att springa i snö. Det sägs att det ska vara rätt tungt, så vi får se! Är i alla fall så himla sugen på att springa igen, så imorgon blir det av. No matter what. Lite dum inställning kanske, men vad gör man… ?

Eftersom jag sov ungefär två timmar inatt (totalt alltså, inte ens i sträck) så är jag fullständigt utmattad nu och ska genast krypa ner i bäddsoffan… Sleep tight, träningsnarkomaner.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  22 december, 2013 at 23:29

  Åh vinter! Jag kommer!!!

  • Reply
   Ida
   24 december, 2013 at 11:02

   Hehe, ja det är faktiskt inte så dumt!!

 • Reply
  Linnea
  23 december, 2013 at 00:18

  Åh så härligt med snö! Vi åker till Dalarna imorgon men där verkar det vara snölöst. :/

  • Reply
   Ida
   24 december, 2013 at 11:03

   Ja faktiskt himla härligt. Hoppas ni får lite snö i Dalarna! Det är ju ändå Dalarna!!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: