Löpning

Men vad säger du Garmin!?

Oj, vad tiden går. Redan fredag!

Trots en fullspäckad jobbvecka vill jag nog påstå att jag har lyckats rätt bra med träningen. Denna transportlöpning som jag har börjat med alltså.. Underbar. Idag blev det den närmaste vägen hem (löpandes förstås), för jag kände mig rätt sliten, men jäklar alltså, det kändes som att jag flög fram! Var till och med nere på ett 4-nånting-tempo där ett tag. Undrar om Paulúns supergröt är spetsat med något, för annars vet jag då inte vart jag fick energin från? Kanske från alla peppande elever annars. Eller det faktum att det är fredag. Vem vet?

Hursomhelst så tror jag ibland att min Garmin driver med mig. Framförallt idag. För även om jag faktiskt kände att det gick rätt snabbt ett tag, så trodde jag inte att det var PB-dags igen! 5 km gick på 28:15! Är nästan i chock! Jag, en nybörjarlöpare, gjorde det. Fasen alltså, man kan fortfarande se framsteg alltså, även om de inte märks lika tydligt som när man precis började springa… Men himla gott. Nu ska jag njuta av soffan och te och tv hela kvällen. Den där springturen blev en bra start på helgen! (Och så hann jag t.o.m. se solen!)

IMG_1147

IMG_1149

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 januari, 2014 at 11:20

  Wooohooow, grymt!!! 😀

 • Reply
  Runner's High - om endorfiner, livet och kärleken till löpning
  26 januari, 2014 at 17:26

  Härligt när man märker framsteg, bra jobbat!

 • Reply
  Hur börjar man springa? Andra delen. - Träningsblogga
  24 november, 2015 at 09:33

  […] En transportlöpningsrunda som bjöd på ett personbästa. ”5 km gick på 28:15! Är nästan i chock!” […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: