Allt och inget

Sportlovsmorgonmys

Sportlovsmorgon dag tre. Underbar morgon. Vakna till liv vid 9, suga i sig morgonkaffet framför Nyhetsmorgon… Åh, om alla dagar hade en sportlovsmorgon!

Tyvärr har de här lediga dagarna mest innehållit tandläkarbesök, så träningen har blivit lidande. Ni måste tro att jag har jag så enormt dåliga tänder, eftersom jag jämt är till tandläkaren, men så går det när man har tandläkarskräck och går till dit ca vart sjunde år…

Men däremot har jag preppat ett rum för målning, och det var minsann ett träningspass det. Hade t.o.m. träningsvärk efteråt. Måste slipa spacklet också, så det kanske blir ett styrkepass idag också? 😉

Men träningen då!?
Jo, men herregud. Jag har haft TVÅ träningsfria dagar men får det att låta som att jag vilat i två månader. Idag satsar jag på att ta mig till gymmet, och ikväll är det ju flamenco som det alltid är på onsdagar. Så nog vet jag att det kommer att röras på fläsket, så att säga!

IMG_1393Ett rum redo för målning! Supermysigt.

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: