Allt och inget Löpning

Vi ses i Portugal! Iiiiiiih!

Ojoj, nu är det roliga grejer på gång! Till exempel:

TRÄNINGSVECKA I PORTUGAL!

Jajamän. I slutet av mars åker jag med Springtime på Training camp på Algarvekusten. Jag är så barnsligt lycklig över detta, för det hade jag aldrig kunnat drömma om. Träna löpning med proffs i värme i en hel vecka, magiskt! Värme, fattar ni! Sol! Löpning! Mat! Semester! Ännu mera löpning! Magiskt. Har läst om de här resorna flera gånger, men trodde väl aldrig att jag skulle åka på en själv. Läs mer om resan här. Magiskt, I tell you!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saras Träningsblogg
  4 mars, 2014 at 21:41

  Nääää! VA KUUUUL!!!

 • Reply
  Linnea
  4 mars, 2014 at 21:56

  Men LÄGG AV!! Gud vad kul, och shit vad avis jag blev nu!

  • Reply
   idaaspens
   5 mars, 2014 at 10:17

   Ja, helt vansinnigt kul! Har inte riktigt samlat mig ännu 🙂

 • Reply
  charlottasofia
  5 mars, 2014 at 10:40

  Men ååååååh så härligt! Blir inte så lite avis. .:-) Var det detta det mystiska mailet handlade om? *nyfiken i en strut*

 • Reply
  Ambassadör för Midnattsloppet! | Träningsblogga
  7 mars, 2014 at 14:54

  […] mig hur jag ska träna för att nå mina mål med loppet, och så för att inte tala om den där träningsveckan i Portugal! Och så blogga och twittra och instagramma förstås, men det är ju inget nytt. Gissar […]

 • Reply
  Vinterfint och resedrömmar | Träningsblogga
  28 december, 2014 at 21:45

  […] så det är julen och sommaren som gäller. Hade inte haft någonting emot att åka iväg på en träningsresa i mars […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: