Allt och inget

Speedad_84

Kan lugnt konstatera att jag var aningen speedad igår efter vetskapen om att jag snart ska åka till Portugal. 24 ynka dagar kvar, längtar ihjäl mig efter att få springa på ett ställe där jag inte behöver dra på mig lager efter lager med kläder.

I övriga nyheter så har den där himla förkylningen som har förpestat träningsbloggosfären ett bra tag nu också fått tag på mig. Jag som alltid har haft så bra immunförsvar (särskilt sedan jag började jobba på skola). Trodde dessutom att man blev mindre sjuk av att träna, men tji fick jag… Nåja, den är inte så farlig tack och lov, så jag hoppas att den är snabbt övergående. Hursomhelst så har det inte blivit någon löpning denna vecka på grund av detta. Att jag varit totalt speedad denna vecka – alltså perfekta förhållanden för en löprunda – har väl inte underlättat läget…

Men, lika bra att förkylningen kom nu och inte när jag ska till PORTUGAL.

Med vänlig hälsning / Speedad_84

bild

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 mars, 2014 at 20:21

  Ja, lite tur i oturen där ändå.. 🙂
  Krya på dig!

  • Reply
   idaaspens
   5 mars, 2014 at 21:03

   Tack, det är en jättelarvig förkylning så jag är nog snart på banan igen ändå 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: