Löpning Lopp

Ambassadör för Midnattsloppet!

7 mars, 2014

It’s official!
Det där mailet ni vet, som jag blev så himla lycklig och förvånad över, det gick vägen. Fick ett ännu bättre mail tidigare i veckan nämligen, så nu kan jag väl gå ut med denna sjukt roliga nyhet!

bild (1)Ska alltså vara ambassadör för Midnattsloppet i Göteborg. Detta innebär massa roliga saker, t.ex. kommer jag få lära mig hur jag ska träna för att nå mina mål med loppet, och så för att inte tala om den där träningsveckan i Portugal! Och så blogga och twittra och instagramma förstås, men det är ju inget nytt. Gissar dock att fler än nu kommer att se mina inlägg… En sak är då säker: jag lär tänka till en extra gång om jag någonsin funderar på att skippa ett träningspass… Får se hur stor prestationsångesten blir!

Men hursomhelst. Galet kul. Känner mig utvald! Känns extra roligt då Midnattsloppet faktiskt var det första loppet jag sprang efter jag börjat träna, det var en stor dag (eller ja, kväll) för mig när jag lyckades ta mig igenom de där tio km förra året.

Så nu blir det åka (springa) av!

Du ska väl springa Midnattsloppet?

img_8044

 

10 Comments

 • Reply Linnea 7 mars, 2014 at 16:55

  Amen lägg av IGEN!! Vad roligt, grattis!!!!! Ska bli jättekul att följa och ja, jag ska springa midnattsloppet i Malmö!

  • Reply idaaspens 8 mars, 2014 at 10:18

   Tack! Det ska bli riktigt kul!

 • Reply charlottasofia 7 mars, 2014 at 17:49

  Men ååååh! Hjälp vad kul 🙂 GRATTIS!

 • Reply Saras Träningsblogg 7 mars, 2014 at 21:03

  Wuuuhuu! Va kul!!! Heja dig!!

  • Reply idaaspens 8 mars, 2014 at 10:19

   Yaay! Helt knäppt är vad det är!

 • Reply pernillabredolt 10 mars, 2014 at 09:59

  Men vad kul! Grattis 🙂

 • Reply mammaspring 12 mars, 2014 at 20:24

  Härligt!! Hurra för dig!

 • Reply Loppsäsongen 2015 – Träningsblogga 3 november, 2015 at 20:43

  […] två veckor, det ena i Göteborg och det andra i Malmö. Gillar Midnattsloppet väldigt mycket av förklarliga skäl, och det var kul att testa på att springa det i en annan stad än Göteborg också. Skulle någon […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: