Allt och inget

Årets första (och sista!) inställda lopp

Kass aktivitet i bloggen. Det finns en anledning och den heter DEN HÄR SATANS FÖRKYLNINGEN SOM ALDRIG GÅR ÖVER. Men jag tycker folk är rätt jobbiga som gnäller om sina förkylningar, så jag ska försöka att inte bli den personen själv.

Klart är i alla fall att jag med största sannolikhet hoppar över loppet jag är anmäld till på lördag. Riktigt synd, för jag hade verkligen sett fram emot det. Men nästa helg är det dags för Göteborgsvarvets seedingslopp, så jag satsar på att kunna springa det istället.

Men glada nyheter är i alla fall att jag häromdagen fick resehandlingar inför träningsveckan i Portugal. Känns overkligt att få åka alltså (särskilt när jag egentligen borde vara på jobbet och ha nationella prov och allt vad det är). Lyxigt är bara förnamnet. Och jag längtar!

20140312-213635.jpg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 mars, 2014 at 06:14

  Skulle du befunnit dig i Skatås på lördag annars?
  Krya på dig!

  • Reply
   idaaspens
   15 mars, 2014 at 11:54

   Ja precis där skulle jag befinna mig! Lite surt alltså… Och kanonväder och allt idag ju!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: