Allt och inget

Lördag och lite pirr i magen

20140322-122753.jpg

Det är lördag. Solen skiner. En perfekt dag för en löprunda, tänker ni. Och jag också. Men jag satsar på soffan, dricka kaffe, hosta ut lite gammal förkylning och hoppas på att kroppen känner sig taggad för 10 km seedingslopp imorgon.

Fick ett långt mail från Midnattsloppet igår, om resan till Portugal och ambassadörsskapet som drar igång i samband med resan. Jag är riktigt pepp på det, men samtidigt börjar jag bli lite smått nervös. Kommer ju förstås känna mycket större press att lyckas bra med träningen, men mest känns det såklart bara fantastiskt kul! Om en vecka är jag på väg till Portugal och så sätter det igång på allvar! Ni fattar inte hur mycket jag ser fram emot att träffa en PT också och planera träningen på riktigt. Eller så fattar ni. Varför skulle ni inte göra det?

Nåväl. Ett sånt inlägg blev det idag, inte mycket innehåll. Nu ska jag jobba undan massa så jag kan åka till Portugal med gott samvete och ikväll är det viktig hockey på tv.

20140322-124127.jpg

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Saras Träningsblogg
    22 mars, 2014 at 20:56

    JAA JAG FATTAR!!! 😀

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: