Allt och inget

Portugaldrömmar och bloggflytt

Efter en rätt kass arbetsdag var det idag skönt att komma hem och hitta ett stort kuvert från Midnattsloppet på golvet under brevinkastet. Det var precis vad jag behövde. Fem dagar kvar till avfärd mot Portugal så ikväll ligger jag i sängen och läser om det fantastiska träningsutbudet under veckan, och funderar på vad jag ska packa (jag har aldrig packat för en veckas träning i sol/regn/??) . Det ska bli så skönt att åka iväg, släppa jobbet för en stund och bara fokusera på träningen. Är enormt medveten om hur lyxigt det är att få göra detta.

IMG_1830

 

Nu kommer det snart inte komma så många inlägg här i Träningsblogga-bloggen, men desto mer blir det på denna sida. Jag hoppas att ni följer med mig dit, för er pepp har jag ju blivit beroende av! Efter helgen lär det börja rasa in inlägg där.

Annars då?
Ingen träning idag, man måste ju få vila sin kropp lite efter gårdagens lopp. När man är nöjd med ett resultat på ett lopp är det så himla trevligt att folk på jobbet vet om att man har sprungit, så de frågar hur det gick och så får man stolt säga: ”Jag kapade min miltid med tre minuter!”. En fin känsla.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: