Allt och inget Midnattsloppet

Dags för en maratonvecka!

Hej träningsnarkomaner!
Här kommer veckans uppdatering.

34 km löpning lyckades jag skrapa ihop under påskveckan, helt enligt min PT:s planer. Denna vecka är det dags för maratonveckan, jag ska med andra ord springa 42 km innan veckan är över. Startade idag med ett PB på fem kilometer, 27:12! Det går framåt! Långpassen går också så jäkla bra nu, jag känner mig nästan redan redo för Göteborgsvarvet.

Jag blir mer och mer förälskad i löpning för var dag som går.

Nya veckans träningsprogram och allt annat hittar du som vanligt här: http://spring.midnattsloppet.com/idaaspens/

Vi hörs!

IMG_2415

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linnea
  22 april, 2014 at 08:14

  Shit vilket flow du har, det går ju framåt i raketfart!!

  • Reply
   idaaspens
   5 maj, 2014 at 18:41

   Ja faktiskt, det känns som ett flow nu! Hoppas det håller i sig ett tag 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  22 april, 2014 at 18:13

  Åh vad härligt att höra! 🙂

 • Reply
  Andreas
  25 april, 2014 at 21:23

  Härligt! Bra jobbat!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: