Löpning Lopp

Ett nytt måstelopp!

Jag sprang stafett med kollegorna under Göteborgsvarvsveckan, och det var riktigt kul. Roligt att göra någonting tillsammans utanför jobbet, och att det dessutom handlade om att springa… Ja, ni fattar.

Nu har vi snart ett långt härligt sommarlov framför oss, och när vi ses igen i augusti måste vi hitta på något kul för att påminnas om vår härliga sammanhållning. Och vad passar då bättre än ett nytt lopp? Ja, det ska bli vår inofficiella kick-off i höst. Har jag bestämt. För just detta lopp känns inte som att man vill springa själv. De tar inte ens tid. Men herre, så kul det verkar!

Color Me Rad kommer till Sverige!
Bor du i Stockholm är det dags att ragga ihop folk snabbt som ögat, för där går loppet redan 7 juni.
Vi i Göteborg får vänta till 17 augusti.

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    minatraningstajts
    26 maj, 2014 at 14:36

    Åh, jag hade verkligen velat springa det här loppet. är dock bortrest, spring för mig!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: