Allt och inget Midnattsloppet

Rapport från Spanien

Livet som språkreseledare må lämna en del att önska när det gäller löpningen. Det är rätt intensivt här från och till, plus att jag är i Spanien och det är så himla varmt! Ja, stora problem har man här i livet…

Så visade det sig en dag att den norska ledaren som är här ska springa ett halvmaraton i september. Bättre kan det ju inte bli! Så nu peppar vi varandra och har faktiskt tagit oss ut på några rundor. Imorgon stiger vi upp tidigt och testar att klämma en mil. Det behövs!

Midnattsloppet är så himla snart nu, och HUR ska jag klara mitt mål? No es posible! Får lägga mig i hårdträning om en vecka när jag kommit hem…

I övrigt är livet sjukt bra. Älskar att vara i Spanien där jag kan sola och bada och prata spanska varenda dag.

20140714-220857.jpg

 

Publicerat i Midnattsloppsbloggen 14/7

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: