Allt och inget

Framtidsplaner och motivationen

Då Midnattsloppet är sprunget är också tiden som ambassadör för loppet över. Det känns rätt vemodigt, och framförallt känns det som att jag nu behöver nya utmaningar för att hålla kvar motivationen för att träna. Jag har helt klart kommit över det där ”träna för att må bra” – jag behöver nog lopp eller någonting annat väldigt konkret för att fortsätta.

Så nu ligger jag här, fortfarande trött i kroppen efter gårdagens lopp och funderar över framtiden. Hur ska jag träna? Vad ska jag träna? Vilka ska mina nya mål bli? Ska jag fortsätta med flamenco? Ska jag behålla mitt träningskort på Sats? Vilka lopp ska jag springa?

Jag tänker mig eventuellt två lopp till denna höst. Göteborgsvarvet seedingslopp i Mölndal 5 oktober, och Finalloppet i Skatås 1 november. Sedan blir det till att ligga i med träningen även under vintern så jag hinner toppa formen inför mitt livs andra Göteborgsvarv i maj.

Så ja, nog finns det anledningar att träna även fast Midnattsloppet är över. Nu gäller det att hålla fast inspirationen bara.
Hur gör du för att inte tappa suget? Har du några bra strategier att dela med dig av?

IMG_4851
Lite nytt inför hösten är väl inte heller helt fel för att bli lite extra motiverad att ge sig ut…

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  idafriedmann
  1 september, 2014 at 09:37

  Jag försöker att inte tänka så mycket på sug eller inte. Vissa saker behöver göras varesig jag har sug eller inte. Städa, tvätta, borsta tänder och träna. Visst, jag kan skjuta upp det en dag eller två men nån gång måste det göras.

  • Reply
   Ida
   1 september, 2014 at 11:13

   Så bra! Jag är nog inte riktigt där än, att träna för att jag måste… Visst drar jag ut och springer ibland även om jag inte har lust, men tappar jag suget alltför länge så blir det svårt. Tack och lov har jag inte riktigt haft det problemet än! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: