Löpning

Älskar min kropp litegrann

Nu kommer jag låta sjukt rutinerad, och det är jag ju inte, men är det inte alltid så jäkla skönt att springa på det där första passet efter ett lopp? Midnattsloppet i förrgår och efter många om och men tog jag mig ut på en löprunda ikväll. Som cirka alltid blev det ett pass jag inte ångrade. Benen kändes starka, kroppen lätt och jag sprang snabbare än jag brukar. Man kan ju se ett lopp som ett intensivt träningspass och rundan efter ett intensivt träningspass är ju alltid… jaa… så mycket bättre.

Så ikväll var det att springa helt utan press, inga lopp inbokade, inga tider att slå… Och då går det förstås skitbra.
Och Göteborg var så fint, precis som vanligt.

Älskar att min kropp gillar att springa.

IMG_4899Testa nya Lunarglides! IMG_4911 IMG_4919Sådär lycklig som löpning gör en. IMG_4927FIna fina Göteborg! 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: