Allt och inget

Min nya kärlek

IMG_5234Idag fick jag anledningen till varför man inte ska sluta med någonting bara för att det kan tyckas vara lite tråkigt. Det kan liksom vända.

Gick alltså på mitt första ever Bodypump-pass för ett par veckor sedan. Höll på att svimma av tristess. Kanske berodde det på att jag var svag, eller rastlös eller dagsformen eller.. vad vet jag? Men eftersom jag har gett mig fan på att jag ska bli starkare nu, så har jag fortsatt att gå. Idag kände jag mig modig och satte på lite extra vikt på stången, och det var tungt men tiden gick fort och hips vips var en timme slut. Det som kändes som en hel arbetsdag för ett par veckor sedan!

Tror att Bodypump är min nya träningskärlek.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Rund är också en form!
  7 oktober, 2014 at 21:19

  Jag tror att man behöver ge det ett par gånger. Och det gäller alla pass.
  Jag tyckte yogan var helmärklig första passen, nu älskar jag den!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: