Allt och inget

Ormångesten

Har spenderat en stor del av morgonen med att googla ormar. Eller snarare ”när försvinner ormar för vintern?”

Jag förstår att det är helt stört att undvika att springa i de fantastiska spåren i Skatås pga att jag sett en orm där en (!) gång av cirka tusen, men jag kan inte hjälpa det. Varje gång jag springer där (vilket inte är ofta nuförtiden) reagerar jag på varenda kvist och tror att det är en orm. Det är så vansinnigt jobbigt, för det är ju så skönt att springa i skogen ibland jämfört med all himla asfalt i stan.

En enda gång alltså, har jag sett en orm, men likförbannat beter jag mig så här. Men visst är det kallt nog nu i slutet av november, VISST har ormarna börjat söka värme låååångt ner under jorden nu?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ensamma löparen
    23 november, 2014 at 12:34

    Jag tror du kan vara säker på att inga ormar kommer visa sig nu!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: