Allt och inget

Religiös lördagspump

Hade en nästintill religiös upplevelse på Bodypumpen idag. Eftersom det är ny koreografi nästa vecka kändes det som att det var nu eller aldrig. Ta i eller försvinn. No pain no gain. Alla klyschor på en och samma gång. Så jag ökade vikten på stången och körde. Och körde. Och det gick, och när det var dags att andas ut kändes det så bra och jag kände mig stark och nöjd att jag kunde åka hem och ta lördag och ja, känna mig nöjd.

Det har blivit mer eller mindre en vana att gå på Bodypump på lördagarna, och den fortsätter jag nog med. Det bästa vore Bodypump på lördag och ett långpass på söndag… Men löpningen får jag väl fortsätta att drömma om…

IMG_5788

 

Gott att ha dagens (och kanske hela veckans) träning gjord. Har kört fyra pass i veckan, så om jag inte orkar något imorgon är det inte hela världen…

Nu ska jag ta kväll, dricka ”Varm & Kall” och se ”En julsaga”. Tycker vi går all in och börjar med detta med jul nu va!

IMG_0024

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  29 november, 2014 at 19:53

  Vilken fantastisk känsla du fick till! 🙂
  Vad gäller löpningen, ta det lugnt och öka långsamt sen. Nu stärker du ju dessutom upp kroppen.

  Kram M

  • Reply
   idaaspens
   30 november, 2014 at 11:49

   Ja, jag ska ta det lugnt med löpningen. Livrädd för att börja springa och få ont igen…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: