Allt och inget

Söndagspepp och bra påminnelser

Godmorgon träningsbloggvärlden! Det är söndag, och idag känner jag minimal söndagsångest, för imorgon börjar veckan som vi väntat på så länge, nämligen temavecka: Musikhjälpen på jobbet. Det kommer definitivt att bli årets intensivaste jobbvecka (betygen ska ju också sättas), men det kommer att vara värt för sammanhållningen och värdegrundsarbetet som kommer ut ur den. Jag är så taggad, och mina elever likaså (hoppas jag).

Från det ena till det andra. Läste en hel drös med intressanta inlägg om ortorexi i veckan. Denna bloggosfär är så himla vettig, och om jag inte kommenterade era inlägg då, så gör jag det nu: gud vad ni är vettiga!

Jag är långt ifrån där, men det är ett bra ämne att påminnas om, och framförallt kan det ju vara bra att komma ihåg att ett missat träningspass inte är hela världen. Jag har perioder då jag är nästintill besatt av träningen, men det brukar jämnas ut med att jag ibland ligger i sängen och kollar Netflix varje kväll istället. Eh, ja typ.

Denna vecka hade jag tänkt testa om det gick att träna varje dag. Som en kul grej liksom. Ett helt onödigt test nu när jag tänker efter, och det känns helt okej att fredagen istället spenderades med goda vänner och kanske ett par för många ”Långgatan Special”. Med andra ord blev det ingen träning varken på fredag eller lördag, men jag är lika glad för det.

IMG_5849

”Långgatan Special”, smakade som jul på Hops på Masthuggstorget.

Och så är det söndag idag. Vaknar nästa lika tidigt som en småbarnsförälder (pga sov ca hela dagen igår), och skall ta mig en skön morgon med kaffe i sängen, ett avsnitt av The Originals, och så kommer dagen bjuda på någon slags träning också. Träningssuget är enormt! I love it!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  charlottasofia
  7 december, 2014 at 11:28

  Tack för länken! <3

  Haha, älskar att du också tänker på tidiga mornar som "småbarnsförälderstidigt".

  • Reply
   idaaspens
   7 december, 2014 at 17:55

   Alternativt pensionärstidigt – det kan vara ditåt jag är på väg!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: