Allt och inget

Ta igen jobb och träning

Det har varit en minst sagt intensiv vecka, då vi har haft temavecka om hiv och Musikhjälpen. Värt det, definitivt, för vi fick ju ett kanonresultat både i pengar, vi-känsla, kreativitet och solidaritet. Det enda negativa med Musikhjälpen är att den ligger just i betygstider. Betygen ska vara satta på måndag så därför är min helg nu så här:

IMG_5960

En annan sak som fått prioriteras bort denna vecka var träningen. Väntat, men trist ändå. Så lite senare idag tänker jag ta en paus i jobbandet och åka till stan för ett pass Bodypump. Jag längtar!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 december, 2014 at 14:04

  Det är inte mycket träning här heller just nu.
  Dels hinner jag (faktiskt) inte lika mycket! Och ibland orkar jag inte (även om jag veeet att jag blir piggare)…. 🙁

  Kram M

  • Reply
   idaaspens
   13 december, 2014 at 17:44

   Lite extra svårt den här tiden på året kan jag känna också!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: