Allt och inget

Superträningsvecka!

Härligt med ny vecka ändå. Fast man är så vansinnigt trött, men ändå. Nu är betygen satta, Musikhjälpenprojektet över och det är bara fyra dagar kvar innan julledighet. Den är så enormt välkommen och nödvändig. Nästan mer i år än någonsin förr.

Julledighet lär väl tyvärr innebära mindre träning. Dels är jag borta från SATS i några veckor när jag är hemma i föräldrahemmet, så blir det träning är det löpning som gäller, och det där med löpning har ju gått sådär med min fot den senaste tiden. Jag ska i alla fall testa en uppvärmningsjogg innan dagens core-pass, och se hur foten känns. Hoppas den funkar, för jag vill ju kunna springa Winterrun i januari.

Så denna vecka blir det mycket träning! Måste känna att jag har gjort absolut allt jag kan innan jag börjar julslappa.

IMG_5791

Ett klassiskt säg! Så illa bara att det inte är någon snö i Juleå än…

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: