Allt och inget

Grått snöspring

När jag sa att jag inte ville ha -25 längre, så menade jag inte att det behövde gå till 0-gradigt och regn! Herregud!

Men jag hann tack och lov med en löprunda innan det började regna, så det får jag ju i alla fall vara nöjd med. Det var tyvärr ingen som hade brytt sig om att ploga idag (de hade väl sett att det skulle börja regna sedan ändå), så det var lite småtrögt och broddarna ville inte sitta som de skulle hela vägen. Kunde inte springa rundan jag hade planerat, för var ju tvungen att skippa vägar där det var alldeles för mycket snö.

Tungt springföre!

Tungt springföre!

De första kilometerna var det så enormt trögt. Det gick sakta och det var tungt. Inte bara pga snön tror jag, har varit alldeles för inaktiv denna jul och det kändes! Men de sista kilometerna började det ändå ordna upp sig, och jag är nöjd med dagens spring. Jag mötte dessutom flera (fyra!) löpare idag, brukar annars känna mig så uttittad av folk när jag springer (här) på vintern! Och så blev jag omkörd av en skoter, det hör inte till vanligheterna när jag är ute och springer.

bild 2 (2) bild 3

bild 1 (2)

Så. Tråkigt väder (jämför med bilderna från igår) men okej löprunda. Har planerat att springa imorgon också, sprang på nyårsafton förra året och det var ett så bra avslut på året så jag vill gärna göra det igen. Men vi får väl se hur underlaget är imorgon… Risken för att det bara är is överallt, eventuellt med en massa vatten på, känns rätt överhängande.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: