Allt och inget

Snömodd och #bloggerbootcamp2015

Det kan vara årets hittills värsta springväder idag! Haha, så rolig jag är…

Nämen allvarligt talat. Vet inte om det syns på bilden, men det är fullkomligt hopplöst. Först har vi en isbana till väg. Sedan vaknar man av att regnet öser ner. Och så snö på det sedan då! Hopplöst. Jag stannar inne idag.

bild 1

Sedan är det ju trevligt att håna folk också. Pappa retas om att det finns en crosstrainer, men jag känner mig inte särskilt sugen på sådan träning.

bild 2

Men. Det är en okej dag fast jag inte får (kan) springa. Jag ligger nerbäddad och planerar året. Inte så strukturerat, mest i huvudet. Funderar på vilka lopp jag ska springa, hur snabbt jag ska springa milen, hur jag ska lägga upp träningen inför varvet, hur mycket jag hoppas på att foten inte kommer strula mer, hur skönt det ska bli att komma igång med styrketräningen igen nästa vecka då jag är tillbaka i Göteborg, osv osv.

Och vet ni? Igår gjorde jag någonting jätteimpulsartat (för lite spontan måste man ju också kunna vara ibland) och anmälde mig till Blogger Boot Camp. Är så taggad för det! Kul att ha någonting att se fram emot, och att det faktiskt inte är så länge dit heller! Ska blogga mer om passen jag ska gå på sedan, men var ju tvungen att dela med mig av denna trevliga nyhet! Det ska bli så roligt att träna, inspireras och träffa träningsbloggare, bl.a. Rund är också en form.

Om DU ska dit och råkar läsa här, kan du inte skriva en kommentar så jag vet? Så jag hinner läsa in mig på din blogg innan det där dags! Mitt träningsbloggsläsarberoende är större än någonsin tidigare, nu när jag är ledig går rätt mycket tid till att läsa och inspireras. Har faktiskt också hittat en massa nya bra bloggar den senaste tiden, så himla kul!

jag-deltar-pa-blogger-boot-camp-980px

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  2 januari, 2015 at 16:57

  Impuls, verkligen! Jag skyller allt på dig!! Hihi! 😉
  Ska bli asroligt!

  • Reply
   idaaspens
   3 januari, 2015 at 11:47

   Så himla kul grej att ha att se fram emot!!

 • Reply
  Andreas
  2 januari, 2015 at 19:32

  Perfekt att gå ut och springa då. 🙂

  • Reply
   idaaspens
   3 januari, 2015 at 11:48

   Mjae… Det fick bli en innedag 🙂

 • Reply
  Lina
  2 januari, 2015 at 19:40

  Men va roligt!!!!! Ska bli så skoj o se er tjejer, hoppas du med bor på hotellet så har vi mkt o prata om på frukosten 🙂 KRAM

  • Reply
   idaaspens
   3 januari, 2015 at 11:48

   Ja så himla kul!
   Ska också bo på hotellet, bara inte rummen tar slut!

   • Reply
    Lina
    15 februari, 2015 at 10:09

    Åh va skoj!! Kommer ni också dit på fredagen redan? Jag är väl på hotellet till 17…om allt flyter på med tåg! 😀

    • Reply
     Träningsblogga
     15 februari, 2015 at 10:37

     Yes, vi är där på fredag med!
     Fast lite senare på kvällen har jag för mig. Måste kolla upp det där!

 • Reply
  Nina
  3 januari, 2015 at 08:54

  Nämen alltså, jag kommer behöva dra täcket över huvudet när bloggerbootcampen går av stapeln – för alla kommer vara där, utom jag 😉

  • Reply
   idaaspens
   3 januari, 2015 at 11:49

   Haha, det lär väl bloggas en del därifrån kan jag tänka mig 😉

  • Reply
   Rund är också en form!
   3 januari, 2015 at 17:36

   Bara att boka det där flyget, Nina……. 😉

 • Reply
  Paula
  3 januari, 2015 at 21:13

  Jag ska också dit, ska bli sjukt roligt! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   4 januari, 2015 at 11:22

   Ja visst ska det! Är riktigt pepp på det, räknar med inspiration deluxe!

 • Reply
  idafriedmann
  5 januari, 2015 at 21:48

  vi ses där, kul!

  • Reply
   idaaspens
   5 januari, 2015 at 23:34

   Det ska bli så himla roligt!

 • Reply
  uppochhoppa
  7 januari, 2015 at 21:15

  Superduperkul är bara förnamnet. Nu blir det kramkalas deluxe!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: