Allt och inget

Årets första och så lite lämna-ångest

Om det var snömodd igår, så är det snöMODD idag. Enormt frustrerande då jag vill passa på att springa så mycket som möjligt nu när jag inte har tillgång till gym. Det kommer ju bli svårare att bege sig ut på löppass i Göteborg, då löpningen slåss med både jobb annan träning som jag också gillar. Men vad gör man?

Det var i alla fall dags att starta träningsåret 2015 nu, och det fick bli med ett crosstrainer/styrkepass i vardagsrummet. Funkar det också även om det är enormt tradigt jämfört med en löprunda i friska luften!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/82a/55142869/files/2015/01/img_2903.jpg

I övrigt så försöker jag njuta av de sista lediga dagarna, men det är svårt, eftersom det är de sista lediga dagarna… Visst gillar jag både Göteborg och mitt jobb, men jag hatar alltid att lämna Luleå, för jag vet att det kommer dröja innan jag åker hit igen.

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: