Allt och inget Löpning Lopp

Årets första lopp

Jösses, jag ska visst springa lopp om bara 18 dagar!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/82a/55142869/files/2015/01/img_6379.png

Jag ser verkligen fram emot detta lopp, även om jag inte känner mig i min bästa form. Jag ska försöka att springa utan prestationskrav, men känner jag mig själv rätt så kan det nog bli lite svårt… Det ska i alla fall bli intressant att se hur löpformen verkligen är på ett riktigt lopp. Det är ändå ett tag sedan jag sprang milen, tyvärr.

Jag har skrivit om Winter Run förut, så jag ska inte bli långrandig, men hallå! Att få springa lopp inne på Liseberg! Så taggad! Så mycket trevligare än att springa i Slottsskogen där loppet gick förra året.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/82a/55142869/files/2015/01/img_6380.png

Har du vägarna förbi Göteborg den 24 januari föreslår jag verkligen att du lägger in en anmälan. Seså!

Jag tycker att det är roligt med sådana här lopp som inte är jättestora (i fjol var vi ca 400 personer som sprang detta lopp) och lite speciella. Kul att springa i mörker och som sagt… Liseberg. Och vinterlöpning, så himla skönt! Dessutom trevligt att börja loppsäsongen redan i januari! Ah, peppen.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 januari, 2015 at 10:42

  Jag tänker nog tvärtom. Liseberg….?
  Men jag kan ha fel! 😉 Det har jag säkert och det viktiga är ju att DU tycker om banan! 😀 Stort lycka till och försök släppa kraven.

  Kram M

  • Reply
   idaaspens
   6 januari, 2015 at 12:03

   Haha, alla är vi olika, och tur är väl det! 😀

 • Reply
  Paula
  6 januari, 2015 at 14:00

  Vilket roligt lopp! Kanske får bli en framtida satsning eftersom jag knappt sprungit en meter sedan början av 2014…

 • Reply
  Elina
  6 januari, 2015 at 14:06

  Skulle också vilja springa något vinterlopp, men här jag bor ordnas inget sånt ..

  • Reply
   idaaspens
   6 januari, 2015 at 14:54

   Trist!
   Du får ta dig en weekend till Göteborg 🙂

 • Reply
  Andreas
  8 januari, 2015 at 21:40

  Spännande att ha detta att se fram emot! =)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: