Allt och inget

Det suger i musklerna!

Hur är det möjligt att tycka att Bodypump är så fantastiskt och tillfredsställande när man även känner att man vill avlida lite redan under uppvärmningen? Ja, jag vet då inte vad det är med detta pass, men jösses vad jag älskar det. Ibland nästan lika mycket som löpning. Man behöver inte tänka, bara köra.

Tror dessutom att jag körde lite över min kapacitet idag, för jag tog mig knappt ner för trappan till omklädningsrummet efteråt. Eller vänta, det ÄR väl så mycket man ska ta i? Så man blir starkare menar jag. Träning är ju inget lull-lull!

Nu somnar jag med ömmande muskler och Rocky IV på teven, många fina träningsmontage i den!

2015/01/img_6403.jpg

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ensamma löparen
  8 januari, 2015 at 23:29

  Härligt jobbat, skall köra mitt först BP-pass på länge nu på söndag, bävar redan…helst efter TRX-cirkel som jag körde idag

  • Reply
   idaaspens
   9 januari, 2015 at 11:51

   Yay! Vad kul! Jag har go träningsvärk idag, gillar gillar!

 • Reply
  Linnea
  9 januari, 2015 at 08:05

  Låter sjukt härligt, att ta i av bara fan! 🙂 jag körde body pump för många år sen och tyckte oxå det var superkul’!

  • Reply
   idaaspens
   9 januari, 2015 at 11:50

   Så himla glad att jag vågade testa det till slut, nu är jag beroende! Och tur det, för lite styrketräning är ju faktiskt bra 🙂

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  9 januari, 2015 at 08:45

  Härligt med träningsvärk el…..Träning ska nog inte vara lull-lull :))

  • Reply
   idaaspens
   9 januari, 2015 at 11:48

   Träningsvärk är nice! Skulle sudda whiteboarden idag och armarna skrek. Gött!

 • Reply
  Rund är också en form!
  9 januari, 2015 at 09:10

  INGET ger mig lika mycket träningsvärk som Pump.
  Fast det är ju det där med man oftast kör styrka-styrka i gymmet, medan pumpen fokuserar på uthållighetsstyrka. Ngt min kropp inte alls är van vid. Brukar ha svårt att sätta mig på toa dagarna efter…. Haha! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   9 januari, 2015 at 11:49

   Haha får träningsvärk forfarande men kroppen har börjat vänja sig vid pumpen så kan oftast gå på toa de följande dagarna… 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: