Allt och inget

Det här med träningskläder

När jag flyttade in i min lägenhet för knappt två år sedan gjorde jag en låda i byrån till träningsklädeslåda. Då hade jag inte tränat på några år så där låg ungefär ett linne, ett par trekvartsbyxor och kanske en t-shirt. Tyckte det var lite onödigt att så få (oanvända) plagg fick en hel låda, men vad gör man?

Nu, knappt två år senare går lådan inte längre att stänga ordentligt och det ligger träningskläder lite överallt. Men vad gör man?

När jag köper nya grejer intalar jag mig alltid att jag behöver dem. Det är viktigt att ha ett till par tajts, för tänk att åka till gymmet i skitiga byxor! Men när det gäller träningskläder är jag nog lite shopaholic* ibland. Skall bättra mig.

Senaste köpet blev de här snygga, och ursköna tajtsen från Stormberg. Nu har jag inte hunnit träna i dem ännu, men jag vågar nästan ropa hej ändå: älskar dem!

2015/01/img_6415.jpg

 

*Shopaholic enligt min definition: köper max ett nytt träningsplagg per månad. Två om jag känner mig rik. Är väl ok?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 januari, 2015 at 16:09

  Hehe! Du är ju värre än mig. Tror jag….? Vänta nu måste jag tänka efter. *fniss* 😀
  Snygga, hur som helst!! 🙂

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  10 januari, 2015 at 19:21

  Det är absolut ok att köpa ett plagg per månad 🙂 Det gör jag med, jag tycker också att jag behöver det där plagget! De där byxorna var väldigt snygga!!

 • Reply
  H&M hjärta SATS, Ida hjärta tajts | Träningsblogga
  18 januari, 2015 at 10:43

  […] Däremot blev det två par tajts, som med 20% rabatt gick hem för det blygsamma priset av 400 kronor. Totalt alltså. Som hittat! Men nu ska jag nog ligga lite lågt med träningsplaggsshoppingen ett tag, annars börjar ni nog tro att jag är shopaholic på riktigt… […]

 • Reply
  Sponsrad video: Nya skor som jag skulle kunna tänka mig att strutta runt i | Träningsblogga
  26 januari, 2015 at 10:01

  […] behov och beroende av att köpa skor att träna i har gått nästan lika långt som shopaholic-beteendet med andra träningskläder, fast jag är nog lite mer återhållsam med skor, de kostar ju trots […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: