Allt och inget

Vecka 2

Veckan efter julledigheten och kroppen har varit helt fucked up, i brist på andra ord. Jag vet inte, är det någon slags detox den går igenom kanske? En har ju satt i sig en hel del onyttigheter både i form av mat och dryck så stackars kroppen försöker nog hitta balansen igen.

Därför har det gått rätt trögt med träningen i veckan. Synd, för jag hade ju tänkt att det skulle bli så skönt att komma in i träningsrutinerna igen! Men pallar kroppen inte, så gör den bara inte det. Så, lugn träningsvecka och i helgen har jag sovit 12-timmarspass och försökt återhämta mig. Det har gått sådär. Hoppas på att snart vara på banan igen.

Två ynka pass i veckan, usch och fy, under all kritik! Men bättre än inget, I guess…

2015/01/img_6419.jpg

Rättelse! Jag sprang ju faktiskt i måndags! Tjoho! Det är faktiskt tre pass träning vecka 2 då och det är jag ändå nöjd med. Yes, puh.

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: