Allt och inget

Balans

Inledde den nya träningsveckan på gymmet. 3 km på löpbandet och sedan 30 min core. Alldeles lagom så där efter en lång arbetsdag.

Jag börjar känna lite smått att det är dags att ta tag i konditionsträningen ordentligt snart. Visst springer jag ibland, men de senaste månaderna har jag lagt mycket mer tid på styrka. Det känns som att veckorna har för få dagar och jag för lite energi för att hinna med allt jag vill. Hur ska jag hitta balansen?

Därför, när jag hade lite tid innan corepasset passade jag på att springa lite på löpband. Brukar tycka att det är himla tråkigt, men när det är så där kort går det ändå bra. Med lite peppig musik så. Jag som alltid brukar säga att det är så himla skönt att springa ute kan ändå erkänna att det var lite skönt att lunka fram där inne på bandet när regnet piskade utanför…

Men som sagt, konditionen måste börja prioriteras nu! Jag är egentligen inte stressad över halvmaraformen ännu, men jag kanske borde vara det? Göteborgsvarvet är nu 131 dagar bort!

Fint pass idag. Är nöjd. Löpningen kändes fin, inga känningar i foten trots att det var löpbandsspring, och så känner jag mig alltid så duktig efter jag gjort ett corepass. Vet att det kommer hjälpa min löpning i vår!

Nu är det krypa ner i sängen med nya numret av Runner’s som gäller. Hoppas att du också hade en fin start på (tränings)veckan.

2015/01/img_6427.jpg

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: