Allt och inget

Årets bästa springtur

Har ju lovat mig själv minst en löprunda utomhus varje vecka under januari, och så förstås öka det framöver. Får ju inte glömma bort utomhuslöpningen bara för att jag börjat hänga på gymmet.

Idag bestämde jag så att det var utedagen. Efter en lång arbetsdag kändes det rätt trögt, särskilt då jag gjorde misstaget att lägga mig på sängen ett par minuter. Men det var bara att byta om och dra ut.

Tänkte köra en vanlig gammal rutt som brukar landa på ungefär 6 km, men fick feeling och ville springa längre. Det kändes ganska lätt och det är ändå få saker som klår en ”lätt” löprunda. 10,5 km stannade klockan på när jag var hemma, och det är första gången på ett bra tag som jag sprungit milen. Så sjukt nöjd! Ett varv till så är ju Göteborgsvarvet löst…

2015/01/img_6439.jpg

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linnea
  13 januari, 2015 at 22:41

  Åh, älskar att få feeling! Bra jobbat!

  • Reply
   idaaspens
   14 januari, 2015 at 08:57

   Ja det är det bästa… När man var osugen och tänker sig en kort bara för att få det gjort och så får man feeling. Feeling är bäst!

 • Reply
  Löp- och köpsug | Träningsblogga
  15 januari, 2015 at 14:11

  […] vad en lyckad löprunda kan göra för löpsuget. Nu vill jag t.ex. ut och springa trots att det både öser och vräker […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: