Allt och inget

Fullt fokus på annat

Jag har dansat flamenco i fyra terminer. Sedan jag var liten har jag velat lära mig det, och det har verkligen känts kul att få chansen! Så kul också att man kan börja med någonting som vuxen, alltid trevligt att lära sig nya grejer. Men ju mer löpningen har kommit in i mitt liv har suget för flamencon samtidigt minskat. Det känns jättetråkigt, och jag har märkt det under en tid men ändå envisats med att anmäla mig till flamencon varje termin. Så trist att ge upp! Så varje onsdag kväll har jag åkt dit. Oftast har det slutat i frustration över att jag inte fixar stamparna så bra som jag skulle vilja, och det finns ju en anledning till det: jag tränar inte hemma. Det gjorde jag de första terminerna, men sedan har jag bara inte tagit mig tiden. Istället har jag dragit ut och sprungit, eller åkt till gymmet, eller kanske passat på att ta en vilodag.

Tråkigt att ge upp saker, men denna termin gjorde jag slag i saken och anmälde mig alltså inte för en ny flamencokurs. Det känns helt rätt, för jag vill inte minnas flamencon som något tvång, utan som en kul grej jag gjorde en gång i tiden. Vill kunna se tillbaka på det med glädje. Och vem vet? Kanske kommer lusten tillbaka så småningom. Men nu känns det helt rätt att kunna ha fullt fokus på att bli en bättre och starkare löpare! Firar detta mogna beslut med en vilodag från träning idag. Också helt rätt.

IMG_0381

Saknar det lite, men ska det var så ska det vara ordentligt. Dans lär man sig inte utan träning!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  minatraningstajts
  14 januari, 2015 at 20:48

  Så klok du är! Låter otroligt häftigt att ha det med sig.

  • Reply
   idaaspens
   14 januari, 2015 at 21:23

   Ja det är kul! Jag är mest stolt över att jag vågade testa 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: