Allt och inget

Löp- och köpsug

Tänk vad en lyckad löprunda kan göra för löpsuget. Nu vill jag t.ex. ut och springa trots att det både öser och vräker ner snöblandat regn. Det är svårt att klå den där lyckoruskänslan man kan få av löpning, och man vill uppleva den om och om igen.

Men idag har jag lovat mig ett pass Bodypump (som jag också längtar efter!), och dessutom försöker jag att skynda långsamt med löpningen för att undvika ytterligare överbelastningsskador. Men minns tiden då jag sprang hem från jobbet var och varannan dag. Det var tider det!

Förresten. Hörde att det är riktigt nice att springa med hörlurar som sitter på öronen och inte faller ur och man måste hålla på och trycka in hela tiden. Ser många som springer med sådana. Tänk vilka behov man skapar sig! Jag är så sugen på att köpa mig ett par.

beats

Nu är väl just de där kanske i dyraste laget, men någon billigare variant borde man väl ändå kunna hitta? Kommer eventuellt att smyga in på Mediamarkt innan träningen idag. Lite farligt att det ligger vägg i vägg med SATS…

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  15 januari, 2015 at 17:26

  Jag har köpt ett par trådlösa sånna där lurar på Kjell och company för typ 499 tror jag det var, toppen! Skönt för öronen när det blåser oxå.

  • Reply
   idaaspens
   15 januari, 2015 at 20:30

   Köpte mig ett par billiga på mediamarkt, nu längtar jag ännu mer efter en löprunda!

 • Reply
  saras träningsblogg
  15 januari, 2015 at 21:42

  JAAAA!!! Sådana är helt klart bäst att springa med. Om jag springer med musik gör jag bara det med sådana som sitter på. Blir ju heltokig på de där små propparna som bara glider ur. Skulle ju förstöra hela löprundan

  • Reply
   idaaspens
   17 januari, 2015 at 08:19

   Haha, ja ibland kan man bli tokig! 😀 Köpte ett par lurar, och provsprang dem igår. Funkade finfint! Ingenting som trillade ur!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: