Löpning Lopp

Skatås ryggar

Ett relativt nytt intresse för mig är att läsa om diverse lopp. Och att springa dem. Så här i början av året är det lite extra kul att läsa om lopp, för man har ju en hel säsong framför sig! Göteborgsvarvet är inbokat sedan länge (annars hade jag ju inte fått en startplats), men det finns ju en massa fler lopp man kan springa!

Jag springer mest stadslopp, men är faktiskt sugen på någon ny utmaning. Undrar om inte Skatås ryggar (tidigare Salomon Trail Tour) kan vara en sådan? Ju mer jag tänker på det (har tänkt på det i säkert tio minuter nu), desto mer sugen blir jag. Läs all info här och säg sedan att du inte blir sugen, I dare you!

Man kan välja att springa 7 km, 14 km eller halvmara. Halvmara känns ju lite väl överdrivet så där ett par veckor efter Göteborgsvarvet, men nog borde man vara i hyfsat god form den 6 juni, tänker jag. Och kanske dags att testa på det här med trail? Eller?

Vilka lopp ska du springa i år? Finns det något som jag inte får missa?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  19 januari, 2015 at 22:10

  Jag sprang 7 km sist. Är lite sugen på 14 km faktiskt! 🙂

  • Reply
   idaaspens
   20 januari, 2015 at 09:47

   Kör!
   Var det ett kul lopp? Fixar en sådan som jag som aldrig springer terräng? 🙂

 • Reply
  hejaerika
  20 januari, 2015 at 09:27

  Jag är också lite sugen på att testa något riktigt terränglopp.
  Lidingö (där jag sprang 15km) kan jag inte räkna som terräng riktigt.. Jag har sett att här finns några i Skåne men de har hittills krockat med annat. Men nån gång ska jag bannemej testa 😀

  • Reply
   idaaspens
   20 januari, 2015 at 09:47

   Jag är så himla sugen! Men lite feg… Framförallt är jag rädd för att springa vilse 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: