Allt och inget

Veckan som gick och veckan som kom(mer)

Veckan som gick blev en bra träningsvecka. Tränade fem av sju dagar, sprang ganska precis två mil och därtill blev det tre styrkepass i form av ett core och två bodypump. En känner sig nöjd med detta!

Vecka 3

Vecka 3

Vecka 4 kommer det bli betydligt mindre, eftersom jag ska springa lopp på lördag. Tänker mig en löprunda under veckan och kanske ett styrkepass, eller möjligtvis två. Huvudsaken är att benen känns pigga på lördag. Eftersom jag inte är i toppform löpmässigt så förväntar jag mig inte direkt ett pb på lördag, men man vill ju ändå se till att man har de bästa förutsättningarna för en trevlig upplevelse! (Säger jag nu ja, på lördag kommer väl tävlingsdjävulen fram igen…)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  petra
  19 januari, 2015 at 11:56

  Hej.
  Kul att ngn förstår en. Ha ha.
  Va duktig du är. Vilket lopp ska du springa på lördag?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: